duminică, 4 noiembrie 2012

Love and Other Imposible Pursuits (2009)

Recunosc că de ceva timp am făcut o obsesie din a căuta un film în care Natalie Portman să facă un rol prost. „Speram” ca „Love and Other Imposible Pursuits” să fie acela având în vedere că pe IMDB a primit doar 6,3. Nu a fost cazul pentru că actriţa a jucat ireproşal chiar dacă nu pe ea am remarcat-o în mod special ci pe tânărul Charlie Tahan.

Bazat pe romanul cu acelaşi nume al scriitoarei americane Ayelet Waldman,  filmul ne spune povestea unei tinere avocate pe nume Emilia Greenleaf. Aceasta se îndragosteşte de Jack Wolf, unul dintre titularii casei de avocatură la care lucrează şi îl determină pe acesta să divorţeze pentru a se căsători cu ea.


Emilia trebuie să se apropie de William, copilul rezultat din vechea căsătorie a lui Jack, însă nu e atât de uşor, mai ales după moartea propriului copil. Pierderea acestui la numai trei zile de la naştere şi mai ales sentimentul de vinovăţie ce o cuprinde, fac ca relaţiile cu cei din jur să fie cât mai tensionate.


Sunt multe voci care spun că filmul ar fi o comedy drama, dar cele câteva replici amuzante ale copilului nu pot face din film o comedie. Aş spune mai degrabă ca ar fi o dramă de familie. De remarcat faptul că scenariul e scris de regizorul filmului împreună cu autoarea cărţii după care e inspirat.

 
Anul apariţiei: 2009

Notă film: 7.7 / raft C
Regia: Don Roos

Cu: Natalie Portman

Gen: dramă, familie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu