sâmbătă, 6 aprilie 2013

Kung Fu Panda 2 (2011)


După succesul primului Kung Fu Panda din 2008 a urmat inevitabil şi al doilea film în 2011 în care Po şi prietenii săi se aventurează în noi provocări. Probabil v-aţi întrebat încă din prima parte cum ar putea fi domnul Ping tatăl biologic al ursului nostru. Ei bine, vom afla că Po a fost adoptat, iar vinovatul de despărţirea acestuia de părinţii săi naturali îi este adversar, dar nu din acest motiv.

Sinopsis
Cu mult timp în urmă, păunii conducea oraşul Gongmen aducând multă prosperitate şi fericire oraşului deoarece au inventat artificiile, dar fiul lor, Lordul Shen, a văzut o altă întrebuinţare a acestora, una negativă. Părinţii lui Shen au consultat un clarvăzător care a prezis că dacă fiul lor va continua pe acea cale, urmează să fie înfrânt de un urs panda.

Lordul Shen, pentru a îşi schimba destinul a recurs la un gest pe care îl veţi afla abia spre finalul filmului – gest datorită căruia a fost îndepărtat de părinţii săi din oraş. Acesta a jurat că se va răzbuna şi va face în aşa fel încît toată China să îi stea la picioare.
După un timp, se întoarce în oraş pentru a cuceri însă va trebui să treacă de Po şi de gaşca lui. J

Părere
Dacă v-a plăcut prima parte, o să vă placă şi asta pentru că nu văd diferenţe prea mari între cele două filme, poate mai puţin umor dar ăsta poate fi un plus. În prima parte umorul a fost pe alocuri exagerat sau să zicem că a avut un efect invers, cel puţin în privinţa mea.
Anul apariţiei: 2011
Notă: 7,7 / raft D
Premii: nominalizat la Oscar în 2012
Regia: Jennifer Yuh
Voci: Angelina Jolie, Van Dame, Jackie Chan
Gen: animaţie, acţiune, comedie
Limba: engleză

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu