miercuri, 19 iunie 2013

The Call (2013)

Incepand cu 19 aprilie 2013, in cinematografele din Romania ruleaza ultimul lung metraj al lui Brad Anderson, The Call, ce o are in rolul principal pe Halle Berry. La o prima impresie, filmul pare ok. Pana spre ultimul sfert de ora contine mici greseli de scenariu insa acestea sunt absolut necesare, in opinia mea, pentru a da dinamism povestii. In ultimele minute am vazut unele greseli care cred eu ca puteau fi evitate. Oricum finalul e cea mai tensionata parte a peliculei.

In mare, e un film incoparabil mai bun decat ultimul aparut pe marele ecran de pe meleagurile noastre in care rapitorul se plimba cu victima in portbagaj. Avem ocazia sa vedem, in acelasi timp, cea mai tulburatoare privirea a unui psihopat din ultimii doi, trei ani. Pentru asta tin sa il felicit pe Michael Eklund.

Sinopsis
Povestea e simpla. Jordan lucreaza la Centrul de Apeluri de Urgenta, 911, si primeste un apel de la Casey, o adolescenta rapita din parcarea unui mol si purtata de rapitor in portbagajul masinii, cerandu-i sa o salveze.
Cei care vor sa afle daca o va salva sau nu, vor trebui sa vada filmul J.

Pe scurt

Scenariul: bun dar ar mai fi trebuit lucrat la final
Coloana sonora: sustine cu brio filmul
De remarcat: privirea rapitorului si cadrele filmate cu orasul de la inceputul filmului
Limbaj vulgar: nu
Nuditate: nu
Sex: nu



Anul aparitiei: 2013
Nota: 7,6 / raft C
Regia: Brad Anderson
Cu: Halle Berry
Gen: thriller
Limba: engleza
Film asemanator: Cellular 2004

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu