sâmbătă, 29 iunie 2013

Dexter, sezonul 2

Dupa ultimele trei episoade din primul serial, sincer, ma asteptam la mai mult, dar nu pot sa spun ca sunt dezamagit complet. Am dat totusi de niste replici care m-au amuzat. Doua dintre ele le veti gasi mai jos.

1.Debra, sora lui Dexter, vine acasa, seara, intra pe usa si o gaseste pe Lila goala, cautand prin frigider (pana atunci cele doua nu se mai intalnisera). Prima nu prea sta la vorba cu cealalta si intra la frate-sau, in camera, pentru a ii cere explicatii si il gaseste pe acesta intins in pat, inconjurat de sute de lumanari aprinse.
Debra: Cine-i gagica asta !?
Dexter: Deb ... nu ti-a dat prin cap sa bati la usa ?
Debra: Cine-i ? Vrei s-o f*** sau vrei s-o arzi pe rug !? J

2. Debra si Lundy afla ca Lila foloseste o identitate falsa. In incercarea de a descoperi adevarata identitate a acesteia, are loc urmatorul dialog.
Debra: Cateaua, foloseste o identitate falsa.
Lundy: E si presupunerea mea.
Debra: Cum aflu adevaratul nume al Lilei ?
Lundy: Cred ca stii raspunsul.
Debra: Ii tai capul si ma uit la eticheta J

Primul dialog il veti gasi in episdul 7 iar pe cel de-al doilea in episodul 11.

Sinopsis
Niste scafandrii aflati in cautarea unor comori pierdute in golf, descopera cadavrele victimelor ucise de Dexter. Ca urmare, FBI-ul isi trimite oamenii sa colaboreze cu politia din Miami pentru a-l prinde pe cel pe care presa il numeste „Macelarul din Golf”.

Rita afla ca Dexter l-a drogat pe Paul pentru a il baga la puscarie si printr-un concurs de imprejurari, eroul nostru ajunge intr-un cerc de oameni care incearca sa isi trateze dependenta de droguri. Simuland o astfel de dependenta, Dexter incearca sa isi trateze nevoia de a ucide si sa inteleaga cine e de fapt, dupa ce o intalneste pe Lila, insa ... lucrurile incep sa se complice.

Pe scurt
Scenariul: bun
Coloana sonora: nimic schimbat fata de primul sezon
Limbaj vulgar: doar din partea Debrei
Nuditate: da
Sex: da


Anul aparitiei: 2007
Numar episoade: 12
Nota: 8,4/ raft B
Cu: Michael C. Hall
Gen: crima, mister, thriller

Limba: engleza

4 comentarii:

  1. Eu zic ca o sa-ti placa. Cam de la sezonul 4 devine din ce in ce mai bun. Ieri a inceput ultimul sezon :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa ai dreptate. Pana acum nu s-au ridicat la nota 9 data pe IMDb decat ultimele 3 episoade din primul sezon. A nu se intelege ca restul episoadelor sunt proaste. Daca erau proaste nu mai scriam de ele ... pur si simplu sunt eu mai exigent.

    Vreau mai multa pshologie in serial - asa cum a fost in cele 3 episoade de care vorbeam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Merita fiecare minut petrecut in compania acestui serial! Eu sunt la ultimul sezon, si astept fiecare episod in parte:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu mi-am propus sa il vad pana la ultimul episod.

    RăspundețiȘtergere