miercuri, 9 ianuarie 2013

The Big Bang Theory (2007)


Sinopsis
„Leonard şi Sheldon sunt nişte fizicieni geniali, minţi care înţeleg cum funcţionează universul, dar acest lucru nu îi ajută să interacţioneze cu oamenii, în special cu femeile. Toate acestea încep să se schimbe când Penny se mută alături de ei. Sheldon, colegul de cameră al lui Leonard, obişnuieşte să îşi petreacă nopţile jucând Klingon Boggle cu prietenii săi neadaptaţi social, Wolowitz şi Koothrappali. Leonard vede în Penny un întreg univers de posibilităţi... inclusiv iubirea.” Cam acesta ar fi sinopsisul oferit de CBS.

Ce avem noi aici
„The Big Bang Theory” a apărut pentru prima dată pe ecrane în 2007. Succesul obţinut a făcut ca în momentul ăsta să putem vedea sezonul şase. Dar care sunt incredientele acestei comedii de succes !?

Totul începe cu replicile amuzante şi „nevinovate” ale lui Sheldon şi Leonard aflaţi într-un laborator de donat spermă de către cei cu un IQ ridicat. Recurg la această metodă „jenantă” de strânge bani doar pentru a îşi upgrada banda la internet. Ce nu face omul pentru a naviga mai uşor pe internet şi pentru download-uri mai rapide J.

Întorşi acasă, cei doi colegi de apartament observă că au o nouă vecină, o blondă „apetisantă” şi puţin împrăştiată numită Penny. Foarte repede îşi dau seama că în afară de a locui în acelaşi bloc, nu au nimic în comun cu nou sosita, dar asta nu îi impiedică să se împrietenească, făcând astfel serialul mult mai interesant.
Din cercul de prieteni al celor doi mai fac parte Wolowitz şi Koothrappali. Primul e un evreu trecut demult de adolescenţă dar care pare încă prins în această etapă din viaţa. Este ahtiat după sex chiar dacă nu prea are parte de el şi încă locuieşte cu mama sa de sub papucul căreia nu a reuşit încă să iese. Cel de-al doilea e un indian ce nu poate comunică în prezenţa femeilor decât sub influenţa alcoolului. Pe parcursul serialului îşi mai fac apariţia şi alte personaje.

ATENŢIE ! Dacă aveţi un simţ al umorul dezvoltat peste medie, poate creea dependenţă. J

Anul apariţiei: 2007 (până în prezent are 6 sezoane)
Notă: 9/ raft B
Site: aici / Facebook: aici
Regia: Mark Cendrowsky,  Peter Chakos
Cu: Jim Parsons
Gen: comedie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu