miercuri, 14 noiembrie 2012

Arrow (2012-2013) – un personaj în căutarea propriei indentităţi

„După scufundarea vasului pe care se afla, milionarul Oliver Queen e considerat a fi mort, timp de cinci ani,  până când e găsit viu pe o insulă îndepărtată din Pacific. Când se întoarce acasă în Starling City, mama sa, sora şi cel mai bun prieten îşi dau seama că au de a face cu un alt om, unul schimbat. 



În timp ce ascunde adevărul despre omul care a devenit, Oliver intenţionează să repare faptele pe care le-a făcut în trecut. Încearcă să se împace cu fosta prietenă, Laurel Lance, pe care o înşela cu sora ei. În timp ce încearcă să se apropie de cei dragi, în secret, creează un personaj, Arrow, menit să îndrepte greşelile făcute de familia sa. Luptând cu „bolile” societăţii, acesta încearcă să readucă gloria de la început a oraşului Starling.”

Cam acesta ar fi, pe scurt, sinopsis-ul oferit de cei de la CWTV pentru serialul lansat în octombrie 2012. Povestea serialului se bazează pe o serie de cărţi şi benzi desenate publicate de DC Comics.

Arrow e un personaj în căutarea propriei indentităţi. Are puţin din Robin Hood şi puţin din Batman. Încearcă să îi ajute pe cei nevoiaşi precum o face Robin Hood dar încearcă, în acelaşi timp să scape oraşul de infractori precum o face Batman. E îmbrăcat în verde şi luptă cu arcul, precum eroul din pădurea Sherwood, dar se caţără şi sare de pe clădiri precum celălalt personaj.

Asemănarea cu Batman nu se opreşte aici. Atât Batman cât şi Oliver Queen, provin din familii înstărite, îşi ascund identitatea cam în acelaşi scop şi au câte un om de încrede care le cunoaşte adevărata identitate şi care îi ajută.

        

            Anul apariţiei: 2012-2013 (serial TV)
Notă: 8,4 / raft C
Regia: David Barrett, Guy Norman Bee, John Behring, John Dahl, Kenneth Fink, David Grossman, Vicent Misiano, David Nutter, Michael Scultz, Eagle Egilsson
Cu: Stephen Amell
Gen: acţiune, aventuri, crimă, dramă, mister, SF

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu