luni, 3 august 2015

Something Wicked 2014

Nota foarte mică de pe IMDb nu reflectă realitatea însă poate fi pusă pe seama faptului că e etichetat a fi horor şi dramă, ridicând astfel aşteptări în acest sens, fără a le atinge. Nu am simţit în nici o clipă teamă sau tensiuni dramatice, însă mister a avut din plin, sau cel puţin atât cât să primească o notă mult mai mare. Să zicem undeva între 6,8 şi 7,2.

Afişul te îndepărtează şi el de ceea ce e de fapt filmul. Punând totul cap la cap, îi înţeleg pe cei care sunt amatori de filme horror, dar, per ansamblu, taxează prea dur filmul.
Sinopsis Something Wicked
Un cuplu tânăr încearcă să facă pasul cel mare, să se căsătorească şi să îşi întemeieze o familie însă de fiecare când încearcă să facă asta, ceva îi împiedică. Să fie vorba de fenomene supranaturale şi diabolice sau pur şi simplu de acţiunile unor minţi bolnave !?
Dezlegarea acestui mister te face să vezi filmul până la capăt, chiar dacă ţi s-a spus că o să vezi un horror şi acest lucru nu se întâmplă.
Something Wicked se dezvoltă în trei etape. În prima etapă suntem plimbaţi prin timp pentru a primi informaţiile necesare aprofundării poveştii. În etapa a două suntem provocaţi să aflăm cine vrea să îi facă rău Christinei, şi avem o listă lungă de suspecţi, printre care se numără iubitul, fratele şi cumnata, dar şi un tip diagnosticat cu paranoia şi care dă semne că ar face o obsesie pentru ea.
În ultima etapă, cercul de suspecţi se restrânge însă primim o nouă provocare – care e motivaţia acestora şi până unde sunt dispuşi să meargă.
Dintre actori i-am remarcat pe Brittany Murphy (Susan) şi Julian Morris (Ryan). Shantel VanSanten a jucat foarte bine rolul Christinei, neforţând mai mult decât trebuia.
Muzica s-a integrat foarte cu acţiunea, iar per ansambul, Something Wicked e un film cu care nu îţi pierzi timpul la TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu