duminică, 14 iulie 2013

Dexter, sezonul 4

Spre deosebire de sezoanele 2 si 3, sezonul 4 are suficiente elemente surpriza, astel incat sa impinga serialul mai departe. Lucrurile nu au mai decurs asa cum anticipasem in primele episoade, fiind oarecum surprins.

Cu toate acestea, se fac mult mai multe greseli de scenariu decat in primele sezoane. In primul rand cred ca se exagereaza cu epuizarea lui Dexter, apoi sunt o serie de scapari in genului celei in care al nostru criminal intra in biroul unui fotograf dupa ce acesta plecase, pentru a gasi dovezi care sa il incrimineze, si ii gaseste laptopul deschis. Acum sa fim seriosi, cati dintre voi va lasati aprins, calculatorul, televizorul etc cand aveti de gand sa plecati pana cel putin a doua zi !?

Per ansamblu e un sezon mai reusit decat cele anterioare, cel putin mai reusit decat al doilea si al treilea.

Sinopsis
Odata cu nasterea copilului sau, Dexter se confrunta cu problema somnului, fapt ce ii pune in pericol activitatea de „vantator de criminali”. 

Dupa ce lipseste, din sezonul 3, Lundy revine in serial cu scopul de a prinde un criminal caruia ii spune Trinity, dar sfarseste prin a fi ucis.

Debra reuseste in sfarsit sa afle cu ce informatoare se culca tatal sau si sa isi dea seama ca Dexter e frate cu Brian Moser, criminalul in serie din primul sezon, cel care isi ucidea victimele si le lasa fara nici o picatura de sange.


Anul aparitiei: 2009
Nota: 8,5 / raft B
Numar episoade: 12
Cu: Michael C. Hall,
Gen: crima, triler, mister
Limba: engleza

Un comentariu: